lauantai 23. elokuuta 2008

Konsultointia sisustussuunnitteluun ja muuhunkin

Kannustalon pakettiin kuului päivän mittainen konsultointi liittyen tilaratkaisuihin, kiinteisiin kalusteisiin, irtokalustukseen, pintoihin yms. Konsultoijana toimi Helena Karihtala, joka on ollut mukana suunnittelemassa Harmajamallistoa.

Päivä oli pitkä ja erittäin antoisa. Saimme hyviä ideoita ja ennenkaikkea roppakaupalla itseluottamusta jo tehtyihin valintoihin. Kävimme läpi keittiön sekä muiden tilojen kiinteät kalusteet ja nyt pähkäilemme mahdollisia muutoksia runkojen ja tasojen värien suhteen. Eteiseen tuleva siivouskomero sai lisää korkeutta ja ulottuu nyt lattiasta kattoon, mutta muuten suunnitelma pysyi lähes entisellään. Lounaan jälkeen vuorossa olivat seinä- ja lattiapintojen pähkäily ja ennen kauppojen sulkeutumista ehdimme kiertää vielä muutamia huonekaluliikkeitä.

Kauppojen sulkeuduttua istuimme alas kahvikupposen ääreen ja Helena piirteli pari luonnosta huonekalujen sijoittelusta. Todennäköisesti seurailemme tehtyjä luonnoksia aika tarkasti. Sen verran toimivan oloisia ovat.

Päivän aikana saimme vielä varmistusta ulkovärityksen suhteen. Talostamme tulee yläkerran osalta hieman vaaleampi harmaa ja alakerta hyvin tumman harmaa, pylväät, ikkunat ja ovet ovat valkoiset ja kaiteet sekä säleiköt tulee olemaan samanväriset kuin yläkerta. Moniin vielä ratkaisuiltaan auki olleisiin asioihin oli tosi hienoa saada ulkopulisen asiantuntijan mielipide!

Ei kommentteja: