sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Elementtejä odotellessa

Ensi keskiviikko tulee olemaan tämän projektin mielenkiintoisimpia ja jännimpiä päiviä. Seitsemän aikaan aamulla tulee suurelementit ja muu tarvittava sälä. Parin rekkakuorman verran tavaraa pitäisi saada järjestykseen tontille. Onneksi on tilaa!

Elokuun viimeinen viikonloppu meni täysin muuttohommissa. Entinen asunto saatiin myytyä ja avainten vaihto oli sovittu kuun viimeiseksi päiväksi. Muutossa riittikin sen verran hommaa ettei raksalla ehdityy tekemään mitään. Nyt sitten asutaan "motivaatiokämpässä" raksan välittömässä läheisyydessä. Näppärää ja motivoivaa.

Elementtejä odotellessa tehtiin viimeisen jäljellä olevan seinän täytöt ja routaeristykset. Ollaan molemmat tällä hetkellä lomalla. Eevan loma on puolessa välissä ja meikäläisen kolmen viikon "loma" on juuri alkamassa. Mahtavaa.


Länkkäri isän käsittelyssä. Ulottuvuus ei samaa luokkaa ympäripyörivän kaivurin kanssa, mutta saamarin paljon nopeampaa kuin lapiointi.


Tässä yritän ehtiä heittää routaeristyksiä väliin.


Viljojen valmistumista odotellessa. Maalämmön keruuputkistoa päästään asentamaan puintien jälkeen. Toivottavasti talvi ei ehdi ensin.
Viikon luontokuvat.


Illat pimenee jo.

Ei kommentteja: