keskiviikko 13. elokuuta 2008

Täyttölöitä ja muuta säätämistä

Pitkästä aikaa ollaan saatu jotain aikaiseksi Rosvomäellä. Monttu alkaa pikkuhiljaa täyttymään ja eristeitäkin ollaan saatu tungetuksi väliin. Kelit eivät vain ole suosineet viime aikoina, mutta minkäs teet. Ollaan käyty valuttamassa vettä pressujen päältä ja jos päivä näyttää hyvältä niin otettu pressut kokonaan pois ja annettu onteloiden kuivaa. Vesi tuntuu nimittäin aina löytävän tiensä peitteiden alle.

Motivaatiokämppä alkaa olla siivousta vaille valmis. Syytä onkin koska meidän pitää muuttaa nykyisestä asunnosta kuluvan kuun aikana. Otettiin hieman riskiä ja pistettiin nykyinen asunto myyntiin vasta tässä vaiheessa, kun taloyhtiön julkisivuremontti valmistui. Netissä ilmoitus ehti olla vajaan viikon, mutta ostaja löysi kämpän lehden rivi-ilmoituksen kautta. Täytyy myöntää, että kummasti helpottaa ajatus, ettei jääty kahden asunnon, tai paremminkin asunnon ja bunkkerin loukkuun :)


Kuvia reilun parin viikon takaa, kattokaa aurinko paistaa. Kuvassa manuaaliset maansiirtovälineet. Noilla on nimittäin kärrätty vaikka mitä ja vaikka miten paljon.


Astetta tehokkaampi peli.


Ensimmäiset kauhalliset


Aikaharppaus viime viikonloppuun. Eteisen kulmalta on täytöt jo siinä vaiheessa, että eristeitä päästiin laittelemaan. Tuo kaunis turkoosi on superstyroxia eli routastyroxin ja styrofoamin välimuotoa. Valkoinen normaalia routastyroxia.


Vielä ei olla ehditty dokumentoimaan tätä vehjettä vauhdissa, mutta kyllä Länkkärillekin on ollut kovasti käyttöä. Suurkiitokset isällä möyrintäavusta. Täytyy vain pitää sopiva turvaetäisyys seiniin, ei ole enää mikään millintarkka menopeli...


Viikon (tahi kuukauden) luontokuvana mansikkapaikka.

Ei kommentteja: