tiistai 10. kesäkuuta 2008

Kellarin kantavat väliseinät valmiit

On pitänyt taas sen verran hässäkkää pässäkkää, ettei meinaa ehtiä blogia päivittää. Nyt kuitenkin tulee sen verran vettä taivaalta, ettei lähdetty tontille, vaan päätettiin pitää vapaailta..

Viime viikolla alkoi kellarin kellarin kantavien väliseinien muuraaminen ja seinien slammaaminen ulkopuolelta. Ulkoseinien käsittely tasoituslaastilla tehtiin tässä vaiheessa, jotta bitumointiporukka pääsee hommiin heti kun ehtii. Tänään se sitten ehtikin ja maapaineseinistä ei enää pääse läpi vettä, eikä raatokaasua, eiku radon kaasua.

Maanantaina, aivan karmeassa kelissä, timpurit saivat kellarin kantavat väliseinä valmiiksi, joten nyt ollaan valmiina vastaanottamaan ontelolaatat, jotka ovat tulossa torstaina. Päätimme asentaa ontelolaatat välipohjaan tässä vaiheessa, pienentääksemme sääherkkyyttä lattiavalun tullessa ajankohtaiseksi.

Tässä muutamia kuvia viikonvaihteelta


Slammatut ulkoseinät.
Edessä takkahuoneen ikkunat, seuraavana
wc:n ikkuna, sitten kodinhoitohuoneen ovi ja viimeisenä saunan ikkuna.Tuohon reikään tulee takkahuoneen ovi ja ikkunaYlimääräisiä roiskeita raapimassaVelipoika lainasi Massikkaa, että saatiin tuotua täyttösoria lähemmäksi. Tuossa puuhassa meni sitten muutama tunti sekä sunnuntaina ja maanantaina.Nyt nuokin seinät ovat jo täydessä korkeudessaanLäheisessä puussa ollaan myös rakennustouhussa. Huomattavasti nopeampia ovat..

Ei kommentteja: