torstai 19. kesäkuuta 2008

Hauskaa Juhannusta

Tällä viikolla tapahtunutta: Maanantaina oli ontelolaattojen saumojen ja reunojen valu. 3 kuutiota juotosbetonia sinne meni ja hyvä tuli. Loppuviikosta lattiaan tuli styroksit ja tänään putkari kävi upottamassa lämpimät vesijohdot styroksiin. Terassin anturaan kärräättiin täyttöjä ja nyt sekin on foamia vaille valmis lattiavaluun. Ensi maanantaina tulee sähkömiehet, tiistaina lattialämmistys ja torstaina olisi tarkoitus valaa lattia. Nyt kun ontelot on päällä niin säälläkään ei ole niin pahasti vaikutusta lattiavaluun.

Mutta nyt kevennämme hieman. Huomenna on tarkoitus mennä mökkeilemään Annan ja Timon luokse, mutta viimeistään sunnuntaina palataan raksalle taas nysväämään jotain.

Hauskaa Juhannusta kaikille!! Pysykää rannalla tai ainakin pinnalla!!

2 kommenttia:

Monika kirjoitti...

hei,

your house seems to be in a really nice place. im really curious to see the final result. when do you plan to finish it? have a nice midsummer! greetings from seoul. monika.

Ari kirjoitti...

Hi Monika, It's Really nice to hear from you. Actually we don't have "official deadline" for this project at all. Wooden elements will arrive on September we're planning to do indoor works during next winter. Hopefully we are living there at next midsummer :)

Take care! Ari