torstai 16. lokakuuta 2008

Yläkerran väliseiniä ja uunipalapeli

Ihan mukavasti on projekti edennyt edellisen postauksen jälkeen. Katto on nyt läpivientejä ja turvakamoja myöten valmis. Ilmastonnin asennus pääsi jo hyvään alkuun yläkerran osalta, mutta sattuneesta syystä siihen tuli pieni tauko. Loput putket pitää asentaa sitten yläpohjassa kikkaillen, katon höyrynsulkumuovit on nyt paikoillaan ja koolaus on tehty.

Väliseinärungot on paikoillaan ja toisen puolen levytkin on kiinni. Ensi viikolla sähkärit tulevat virittelemään johdotukset väliseiniin. Sen jälkeen eristeet paikoilleen ja toiset levyt kiinni.

Parvekkeen lattia on tällä hetkellä laudoitettu umpeen, siihen on tehty kaadot ja se odottelee huovan asennusta. Toivottavasti ensi viikolla bitumointiporukka ehtii ja sää sallii huovan asentamisen. Sen jälkeen parvekkeen kanssa päästäisiin eteenpäin.


Kuva on otettu eteisestä olohuoneeseen päin. Nyt tuossa edessä on jo muurattu väliseinä.


Olohuoneesta vessaan päin

Tänään tontille ilmestyi Kermansaven uunit. Kellariin valittiin Viola takkauuni ja yläkertaan Jouni takkaleivinuuni. Tämän illan jumpan teemana olikin sitten uunien osien kantaminen sisälle. Noin 3 tonnia tavaraa siirtyi lavoilta sisätiloihin, eikä palellut yhtään.


Kellarin takan osat.


Tuohon se tulloo..


Yläkerran takkauunin viimeistä palaa nostamassa. Hassun näköinen palapeli. Harmittaa kun ei ehdi huomenna katsomaan kasausurakkaa.


Keittiön ja olohuoneen välinen harkkoseinä hyvässä nousussa. Takana ruokailutila.

1 kommentti:

chocky kirjoitti...

Ohoho, seems like it's almost ready! Quite impressive :) And fast!
//Anna