sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Sauna ja muutakin

Rosvomäellä vuosi on alkanut tavanomaisen rauhallisesti. Jotain on saatu aikaankin: Sauna on nyt kiukaan kytkemistä, ovea ja muutamia listoja vaille valmis (suurkiitokset Mikolle). Yläkerran ikkunat on listoitettu (Tuomolle kiitos), yläkerran viimeiseen pikkumakkariin on tehty kotelo ja tapetoinnit.

Seinäpanelointeja

Lauderunkoa


Valot kytkettynä. Kuva valehtelee ledit hieman todellisuutta kirkkaammiksi, mutta ihan riittävän hyvin niillä näkee.

Eeva ja Tuomo listojen kimpussa.


Ruokailutila.

Yläkerran pikkumakkarissa kotelo ja tapetit ovat nyt paikallaan. Kotelossa 4 ilmastointiputkea, viemäri- ja radontuuletus ja iso kasa sähköjohtoja.

Käyttövesi on nyt kytketty. Ennen vesimittaria oleva häkkyrä liittyy kodin ohjausjärjestelmään tulevaan ohjaukseen. Magneettiventtiili on virrattomana suljettu, joten siihen piti tehdä ylimääräinen "kiertotie", jotta taloon saadaan vettä myös "virrattomassa" tilassa.

Parketin asennuskin saatiin käyntiin, hieman hikotellen mutta kuitenkin. Meillä meni parketin pontin sukupuolen tutkiminen vähän huti ja lähdettiin asentamaan takaperin. Kyllähän se onnistuu niinkin, mutta huomattasti hankalammin. Onneksi tuli taas kysyttyä muidenkin mielipidettä..

Eilen purettin, käännettiin ja latjattiin uudestaan..


Talvi

Kuutamo.


Pöllö

3 kommenttia:

anna kirjoitti...

Näyttää upealle ja juurikin niin teidän tyyliseltä :) Intoa ja jaksamista raksahommiin!

Tuo pöllö muuten muistuttaa Twin Peaksista...spooky :D

Harri kirjoitti...

Terve!

Tyylikkään näköistä kautta linjan. Meillä ollaan vsta ihan alkuvaiheessa, mutta saa tulla tutustumaan: http://kotilahelaan.blogspot.com/

t:Harri

Ari kirjoitti...

Kiitos kiitos. Tässä vaiheessa ollaan itsekin hemmetin tyytyväisiä tulokseen. Tämä pitkän kaavan mukainen rakentaminen on sallinut tämän meille niin tyypillisen arpomisen pintojen suhteen :).

Harri, teillä on todella perusteellinen blogi jo tässä vaiheessa ja talosta tulee varmasti hieno!! Neuvoja kannattaa kuunnella, mutta pitää tehdä niinkuin itse haluaa :). Menestystä!!