tiistai 21. heinäkuuta 2009

Laatoituksia

Lomilla ollaan nyt lusittu jo toista viikkoa ja valtaosa ajasta on mennyt muiden töitä katsellessa. Lähinnä ollaan Tarmon laatoituksia ihmetelty. Kaikki on tehty millilleen. Välillä ollaan jotain itsekin yritetty saada aikaan.

Kellarissa on maalailtu seiniin lopullisia sävyjä ja ulkona pinnoitettiin viimeisiä seiniä rouhepinnoitteella. Yläkerrassa ensimmäinen seinä on tapetointu. Tulos ei ole täydellinen, mutta jostainhan se on aloitettava. Myös keittiön kasausta on jatkettu.

Viime viikonvaihde meni sujuvasti Ilosaarirockissa. Hyvät oli rokit ja säätkin suosivat.


Kodinhoitohuoneen lattia valmiina. Seinälle nostetaan vielä yksi rivi, jahka saadaan lisää laattoja. Loppuivat hieman kesken. Laatta on kuosiltaan sama, mitä tulee muihinkin lattioihin, tosin vain kooltaan pienempi.


Kylppärin ensimmäiset laattarivit.


Lisää tulossa


Valmista seinää. Työvalo kellastuttaa sävyjä. Alemmassa kuvassa värit lähempänä oikeaa.


Eri kulmasta, eri valaistuksessa. Saumaukset vielä puuttuu. Harmaille seinille tulee harmaa sauma ja mustille musta. Häivytetään näin vähän saumoja ja saadaan rauhallisempi ilme.


Mikko tuli näyttämään mallia keittiökalusteiden asentamisessa. Kiitos avusta!


Tästä on hyvä jatkaa.


Kuva viime perjantain ukkoskuurosta. Vettä tuli paljon ja joku lähelle iskenyt salama pimensi nettiyhteyden muutamaksi päiväksi.

Ei kommentteja: