maanantai 20. huhtikuuta 2009

Väriä seiniin ja koolauksia kattoon

Hommia on jatkettu molemmissa kerroksissa. Yläkerrassa aletaan pääsemään viimeisiin pintoihin, mutta kellarissa ollaan muutama pykälä jäljessä. Seuraavaksi laatoitetaan keittiön lattia, että saadaan jo keittiön kaapistoja lopullisille paikoille. Näin saadaan enemmän riehumatilaa kellariin, joka on toiminut tähän asti lähinnä varastona.

Tasoitusporukka jatkoi hommia vielä pääsiäisviikollakin ja nyt on pikkumakkareissakin valmiit katot ja samalla reissulla tasoittivat myös porraskuilun seinät. Seuraavan kerran tilataan miehet töihin tasoittemaan kellarin seinät.


Ensimmäisenä päivänä saumat ja ruuvinkannat oli täytetty. Toisen päivän tilanteesta ei olekaan kuvaa tarjolla, mutta silloin katto oli ensimmäisen kerran ylitasoitettu.


Kolmantena päivänä ilmestyi valmista pintaa.

Kattojen tasoituksen jälkeen pääsimme maalaamaan keittiön seinät pintamaaliin. Tarkoituksena oli saada keittö siihen kuntoon, että voidaan laatoituttaa lattiat ja asentaa (eli asennuttaa) keittiökalusteet.


Kertaalleen maalattua seinää.



Muovit sai lähteä ikkunoista välittömästi maalin kuivuttua.

Kellarissa ollaan kattojen alaslaskujen kimpussa. Tällä kertaa valmiita rakenteita ei olla saatu särjettyä, vähän muuta kylläkin..


Eeva oli sahaamassa lankunpätkää, kun terä "haukkasi" vähän liikaa. Kalikka lähti terästä kuin ohjus ja hajoitti mennessään kuvassa näkyvän osan, mikä tuon nimi sitten onkaan. Muilta vaurioilta vältyttiin tällä(kin) kertaa.


Poravasaralla reikää onteloon.


ja pika-ankkurilla kiinni.


Kierrot alkavat olla valmiit. Tarkoitus oli lyödä kiinni loppujakin koolauksia, mutta veljeltä lainattu runkonaulain hajosi ensimmäisellä laukauksella. Kiitos ja anteeksi! Käytiin jo tänään katselemassa korvaavaa laitetta..


Aamuista auringonpaistetta. Kelit vain saisi lämmitä, vuosi sitten mäki oli jo lumeton ja kuiva ja talon kohdalla oli monttu.


"Punkkari"


Sunnuntaina Timo ja Annakin kävi raksalla pitkästä aikaa. Nando vetää rallia takapihalla.

Ei kommentteja: