sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Valmista pintaa yläkerran kattoon

Yläkerrassa laskettiin vaihteeksi ammattilaiset irti. Viime viikolla tasoitusporukka kävi ruiskuttamassa yläkerran katot pikkumakkareita lukuunottamatta. Siellä homma jatkuu ensi viikolla. Eilen kuluikin muutama tunti erittäin mukavasti, kun tyhjensimme nuo varastoina toimineet pikkumakkarit ja kannoimme kaikki kalusteet olohuoneeseen ja isompaan makkariin.


Valmista kattopintaa.


Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Kattolistoja ei tarvita, koska seinän ja katon rajapintaan on laitettu paperinauha.


Kun katot on valmiit niin emme malttaneet enää pitää kaikkia ikkunoita suojattuna. Näkymää olohuoneesta. Olohuone jatkuu mukavasti parvekkeelle.

Samasta paikasta ruokailutilan suuntaan. Takasta puuttuu vielä viimeinen pinta ja kaakelit.

Kellarissa ollaan saatu roilotukset valmiiksi, vessan valoja lukuunottamatta. Pitäisi päättää vessan kalustus, jotta tiedetään runtata reiät oikeaan paikkaan.

Seuraavaksi olisi tarkoitus jatkaa kellarin kattojen alaslaskuja. Huoneissa, joiden katossa kulkee ilmastointiputkia, alaslaskua tulee reilu 20cm ja muualla vähemmän. Viime viikonloppuna aloitimme alaslaskujen tekemisen ja hieman tuhoakin saimme aikaan... Vessan osalta kaikki meni ihan hyvin, mutta takkahuone tuotti jo sitten hieman ongelmia. Kuvittelimme, että väliseinä kestää koolauksen kiinnityksen, mutta eihän se perhana kestänyt. ylimmäinen harkkorivi murtui kun vasaroimme koolausta kiinni. Noh, ne muutamat harkot saadaan muurattua uudelleen ja tästä lähtien kiinnitämme puutavaran kiinni suoraan ontelolaattaan. Kestääpähän ainakin.


Kertaalleen muurattuja harkkoja..


Kuukauden luontokuvassa jäljet. Mahdollisesti ilves, mutta varmuudella emme osaa sanoa.


Kevät!

Ei kommentteja: