maanantai 26. toukokuuta 2008

Puutavaran käsittelyä

Perjantaina oli ohjelmassa taas suhteellisen aikainen herätys, koska ohjelmassa oli puutavaran noutaminen sahalta. Tarkoitus oli, että olen sahalla heti kuuden jälkeen.. ja ihme kyllä olin. Ihme sinänsä kun vertaa meikäläisen normaaleihin työaikoihin. Sen jälkeen oli ohjelmassa normaali muurauspäivä.

Iltapäivällä kävin kävin allekirjoittamassa sopimuksen maalämpö- ja LVI-urakasta Lämpötalon kanssa. Tässä projektissa on jo muutenkin sen verran koordinoitavaa, ettei harmita yhtään se, että kaikki veteen, lämpöön ja ilmankierrättämiseen liittyvä tulee saman katon alta.

Perjantain iltaohjelmana oli sitten puutavarakuorman purkaminen.. tai ainakin purkamisen aloittaminen. Tarkoitus oli saada koivu- ja leppälankut katon alle kuivamaan.


Kuormaa aukomassa

Kuorman purun yhteydessä innostuttiin vielä kokeilemaan kuoren irtoamisherkkyyttä leppälankusta. Tarkoitus olisi käyttää lepät saunassa ja pesuhuoneessa.


Illan pimentyessä..

Lauantaina käytiin ostoksilla ja kyselemässä tarjouksia uuneista ja kiukaista. Lisäksi tehtiin ensimmäinen taapelointi yritys.. Ja sunnuntaina aloitettiin sitten purkamalla romahtanut taapeli..




Tällä kertaa kulmissa on harkot puupöllien asemasta. Jospa se nyt kestäisi pystyssä



Ja kestihän se.. (joo, tiedetään, että lankkujen pitäisi olla alla, mutta niitä tullaan tarvitsemaan telinetarpeisiin jo piakkaoin. Nyt tiedetään myös sekin, että lankkujen tulisi olla särvellään, että ne pysyisivät suorana, mutta onneksi telineet ei ole pysyviä rakenteita.. toivottavasti.)



Kellarin tila sunnuntai-iltana. Tänään siihen ilmestyi pari varvia harkkoja lisää..

Ilta on mennyt pähkäillessä vaihtoehtoja rakennusmiesten palkan maksuun. Onneksi saatiin kirvesmiehiltä selkeät palkkalaskelmat valmiina.

Ei kommentteja: